Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Praktische info

Praktische informatie

Adres en tijden

Adres
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Free Wifi
Gratis Wi-Fi
Betaal met contact geld of met uw pinpas
Pinnen en contant
U kunt uw jas ophangen bij de bewaakte garderobe
Bewaakte garderobe
Aantal elektrische laadpalen
10 oplaadpunten
Parkeren bij Evenementenhal Gorinchem
2200 parkeerplaatsen
U kunt vrij gebruik maken van de catering tijdens Maintenance
Catering

Vervoer

met de auto

Evenementenhal Gorinchem ligt direct aan de A27 en de A15, aan het begin van Gorinchem-Oost. De rijafstand vanaf Knooppunt Gorinchem bedraagt maar 5 minuten. De Evenementenhal in Gorinchem is een ideale locatie met nationaal bereik.

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is de Evenementenhal ook goed bereikbaar. Vanaf station Gorinchem kunt u lijn 387 nemen. Stap uit bij de dichtstbijzijnde halte op de Evenementenhal/Griendweg, dan is het nog slechts 7 minuten lopen naar Evenementenhal Gorinchem.

Hotels

Wilt u overnachten tijdens Maintenance? Geen probleem, er zijn verschillende hotels beschikbaar in de nabije omgeving! U kunt al vanaf 1 kilometer afstand van de Evenementenhal een hotelkamer boeken.

Parkeren

Evenementenhal Gorinchem beschikt over 2200 parkeerplaatsen, waarvan 10 elektrische oplaadpunten. De parkeerkosten bedragen voor bezoekers €8,-. De parkeerplaatsen bevinden zich voor en naast de hallen.

Taxi

Wilt u gebruik maken van een taxi? Boek uw taxirit heel eenvoudig online via Sneleentaxi. U profiteert van een scherp tarief, tot 70% goedkoper dan de meterprijs.

Scroll naar top