Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Supersnelle Industriële Labelprinter print Haarscherp! De Lighthouse CPM-100SHG5

Supersnelle Industriële Labelprinter print Haarscherp! De Lighthouse CPM-100SHG5

Lighthouse Europe B.V. introduceert de nieuwe CPM-100SHG5 labelprinters die 2 x zo snel print en haarfijn in 600 Dpi. Print leidingcodering, veiligheidssymbolen en overige industriële identificatie in één of meerder kleuren tot zelfs full-colour.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We begrijpen de behoeften van organisaties om processen te verbeteren in deze dynamische tijd van nu door efficiëntere producten te leveren tegen een betaalbare prijs zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

De Lighthouse CPM-100SH is ons snelste CPM-model. Of u nu op zoek bent naar een enkel op maat gemaakt label voor een prototype of het labelen van grote hoeveelheden producten, de CPM-100SH levert razendsnel kwaliteitslabels die u tijd en geld besparen.

– Eigen ontwerp labels.
– Meerkleuren 600 dpi print.
– De ingebouwde snijplotter snijdt uw labels in elke gewenste vorm of maat.
– Geoptimaliseerd voor speciale- en polyester labeltoepassingen.
– Uiterst sterke en krasvaste opdruk.
– Barcodes, QR-codes en variabele gegevens afdrukken.
– Mogelijkheid om via het netwerk te printen.
– Print uw eigen logo’s, tekeningen en schema’s.
– Onze Lighthouse for MAX CPM-100SH software bibliotheek bevat meer dan 3.800 symbolen.
De 600 dpi hoge resolutie printkop is geoptimaliseerd voor gebruik op onze speciale en polyester zelfklevende labelmaterialen. In combinatie met onze thermische printlinten biedt de CPM-100SH superieure en haarscherpe afdrukken bij kleine teksten en gedetailleerde afbeeldingen en levert hij levendige, robuuste, chemicaliën- en waterbestendige labels. Ideaal voor productmarkering, technische labels,typeplaatjes, leidingcodering, componentlabels, inventarislabels, laboratoriumlabels, PCB-labels en meer.

Onze gebruiksvriendelijke Microsoft Certified-software stelt gebruikers in staat om enkele of meerdere labels te ontwerpen en kan opeenvolgende nummering, database of barcodes, QR-codes enz. opnemen. Ontwerp uw labels met behulp van de uitgebreide meegeleverde bibliotheek met symbolen en afbeeldingen of gebruik uw eigen op maat gemaakte symbolen, logo’s en tekeningen.

U hoeft nooit meer te wachten op een bestelling, met de CPM-100SH heeft u zelf de controle in handen. Print wat je wilt en wanneer je wilt.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top