Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Compacte pancake motorreductor speciaal ontworpen voor AGV’s

Compacte pancake motorreductor speciaal ontworpen voor AGV’s

Compacte pancake motorreductor speciaal ontworpen voor AGV’s

Voor een Nederlandse industriële robotproducent heeft ELSTO een zeer compacte pancake motorreductorcombinatie ontwikkeld en in productie genomen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor een Nederlandse industriële robotproducent heeft ELSTO een zeer compacte pancake motorreductorcombinatie ontwikkeld en in productie genomen. Deze accu gevoede aandrijfcombinatie is specifiek ontwikkeld voor een Automatisch Geleid Voertuig. Doordat het AGV is voorzien van een eigen energiebron blijft de werkomgeving vrij van extra kabels, wat een optimale bewegingsvrijheid garandeert.

AGV’s (Automatisch Geleid Voertuig) zijn vloergebonden mobiele robots die zijn geprogrammeerd voor een specifieke taak. Bekendste voorbeeld in de huiselijke omgeving zijn de robotstofzuiger en de robotgrasmaaier. Wereldwijd zorgen AGV’s steeds vaker voor productiviteitsverbeteringen in en om magazijnen, luchthavens, containerterminals, pretparken, ziekenhuizen, agricultuur, veeteelt en fabrieken.

ELSTO zorgt voor maatwerkcomponenten die volledig zijn afgestemd op het ontwerpdoel van de robotproducent. Ervaren engineers gebruiken de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van aandrijfsystemen en productietechnologieën. En zorgen samen met robotproducenten voor probleemloos functionerende AGV’s die het verschil maken. Zo wordt op dit moment in nauwe samenspraak met de klant verdere invulling aan meerdere AGV ontwerpen gegeven.

Doordat ELSTO AGV’s regelmatig voorziet van gecombineerde systemen zijn bepaalde modules in andere toepassingen herbruikbaar. Het ontwikkelen van modulaire systeemoplossingen scheelt tijd en zorgt dat de ontwikkelingskosten lager zijn dan wanneer een project vanaf nul begint. De vijf functionele componenten van modulaire systemen zijn de energievoorziening, energiebeheersing, besturing, motor en aandrijving.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top