BIA optimaliseert het beheer van resources met behulp van de geïntegreerde SAP-tool

Beschrijving

De BIA Group is een leider in de verkoop en het onderhoud van machines voor de mijnbouw, de civiele techniek, de recycling en de energiesector. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in België, maar is daarnaast tevens actief in Nederland en in meer dan 20 Afrikaanse landen. De Group heeft meer dan 1.400 mensen in dienst, waarvan meer dan 750 medewerkers in technische- en constructiefuncties.

BIA heeft ongeveer 600 technici die werken aan de dienstverlening, de reparatie en het onderhoud van haar mijnbouw- en civieltechnische uitrusting in België, Nederland en in de
verschillende dochterondernemingen.

Dit brengt veel dagelijkse coördinatie voor de planners met zich mee, inclusief wanneer en waar een technicus nodig is, welk gereedschap en welke reserveonderdelen ze nodig hebben, en het beheer van alle bijbehorende kosten.

De huidige planningstool van BIA was niet geïntegreerd in het ERP-systeem van het bedrijf en zorgde voor vertragingen en extra administratie voor de planners om de werklast te kunnen beheren.

Dankzij de 360 graden zichtbaarheid van alle informatie met betrekking tot de planningsactiviteiten wordt er enorm veel tijd bespaart.

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top