Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Modeshow

Modeshow PBM & veiligheidskleding

Tijdens Maintenance en Worksafe Gorinchem organiseren we een PBM-modeshow. Dit is een modeshow waarbij u meegenomen wordt in de wereld van veiligheidskleding, voetbescherming, accessoires en nog veel meer.

Verschillende partijen showen hun nieuwste producten en vertellen waarom dit product geschikt kan zijn voor u. Kom zeker even kijken!

Wanneer?

12, 13 & 14 april

Hoe laat?

11:00, 13:00 en 15:00 uur

Waar?

Bekijk de plattegrond voor de locatie.

Deelnemers

Sioen

Sioen Apparel is een belangrijke innovator op het gebied van kwaliteitsvolle beschermkleding. In het “industrieel” kledingsegment is Sioen de Europese marktleider. Sioen investeert sterk in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe, revolutionaire producten.

Avanas Safety products

Avanas is specialist in verkoop en advisering van persoonlijke beschermingsmiddelen. Avanas is vertenwoordiger voor Bollé Safety veiligheidsbrillen uit Frankenrijk en veiligheidshelmen uit Italië.

Bata Industrials

Bata Industrials gaat verder dan alleen het beschermen van je voeten tijdens het werk. Samen met wetenschappers voeren ze uitgebreide testen uit. Bata Industrials is daarom trendsetter in de industrie waar veiligheid het allerbelangrijkst is.

Rox bvba

Met dank aan de toenemende kennis en ervaring, is Rox gegroid tot een sterk en betrouwbaar merk. Het is een betrouwbare partner in de markt voor persoonlijke en beschermende veiligheidsartikelen.

Werkman Oost

Werkman Oost is sinds 1938 actief als leverancier van bedrijfskleding. Vroeger vooral traditionele bedrijfskleding, echter in 1995 is het bedrijf uitgegroeid tot een entiteit op het gebied van high-end safety clothing en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Scroll naar top