Totaal aanbod voor veilig onderhoud

Maintenance & worksafe

Trade show for health & safety at work

Maintenance Gorinchem is de vakbeurs voor industrieel onderhoud en asset management. Op 12, 13 & 14 april 2022 vindt deze beurs voor de tweede keer plaats in Evenementenhal Gorinchem. The place to be voor elke professionele speler binnen industrieel onderhoud, shutdown technologie, asset management en productiebetrouwbaarheid

Maintenance vindt gelijktijdig plaats met Worksafe, dit creëert een marktleidend en exclusief platform voor de nieuwste onderhoudstechnologieën en tegelijkertijd veilig & gezond werken binnen diverse industriële sectoren. 

Worksafe is de vakbeurs voor veilig & gezond werken binnen de industrie. Op 12, 13 & 14 april 2022 vindt de eerste editie plaats in Evenementenhal Gorinchem. Hét platform voor professionals binnen diverse sectoren op het gebied van gezondheid, veiligheid & welzijn op de werkvloer. Worksafe maakt deel uit van een Europese serie met succesvolle edities in Antwerpen, Dortmund en Namen.

Worksafe vindt gelijktijdig plaats met Maintenance. De vakbeurs voor industrieel onderhoud en asset management, samen bieden deze twee beurzen u een totaal aanbod voor veilig onderhoud!

Scroll naar top