Kennispartner Compris

Compris

Compris helpt organisaties bij het ontwerpen én bouwen van een solide asset management organisatie. Procesontwerpen worden op maat samengesteld en toegepast naar gelang de uitdaging van opdrachtgevers. Op smaak gebracht met coaching en training van de medewerkers. Want die moeten het uiteindelijk gaan doen!

Aan de hand van casepresentaties verduidelijkt Gabby van Meer, asset specialist in hart en nieren, hoe zij organisaties hebben geholpen bij de integratie van DUURZAAMHEID in ASSET MANAGEMENT.

DUURZAAMHEID & ASSET MANAGEMENT

Gabby van Meer Compris

Gabby van Meer
Asset Management professional


Duurzaamheid is een breed begrip en het is lastig om hier handen en voeten aan te geven. Vanuit Assetmanagement kennen we vaak onze Prestatie-killers wel en onze Cost-drivers. We weten vaak ook wel waar de grootste Veiligheidsrisico’s op de loer liggen. Maar hoe Duurzaam we nu zijn? Wanneer zijn we duurzaam genoeg? en hoe gaan we daar komen? Dat is nog best in gewikkeld.

Een Zweeds model, het Raamwerk voor Strategische Duurzame Ontwikkeling kan hier enorm bij helpen. Gabby van Meer legt uit hoe het model werkt en hoe organisaties als de RET, RWS NN, Schiphol, de provincie Drenthe en diverse woningbouwcorporaties dit raamwerk hebben toegepast om te vinden waar hun ‘Duurzaamheids-killers’ zitten en hoe je met behulp van dit model, planmatig, je duurzaamheids-killers kan oplossen.

Scroll naar top