Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Waarom deelnemen

Waarom deelnemen

Maintenance Gorinchem is hét netwerkevenement voor de industriële onderhoudsbranche. Een deelname aan dit evenement zorgt ervoor dat u beslissers ontmoet met sterke investeringsplannen, zoals plant managers, asset owners, maintenance managers en safety managers van zowel multinationals als MKB. 

Indien uw bedrijf oplossingen biedt voor de optimalisatie van onderhoud & assetmanagement binnen de industrie, dan is dit evenement een uniek platform om uw producten en diensten te presenteren.

Presenteer uw producten en oplossingen

De bezoeker van Maintenance komt naar de beurs om kennis op te doen en trends & ontwikkelingen te ontdekken, een ideale mogelijkheid om uw product of oplossing onder de aandacht te brengen!

Uw netwerk versterken en uitbreiden

In drie dagen tijd ontmoet u ruim 2.000 professionals werkzaam binnen de industriële onderhoudsbranche. Ontmoet uw bestaande partners en maak kennis met nieuwe relaties.

Platform voor veilig onderhoud

Maintenance valt samen met de vakbeurs Worksafe, deze beurs staat volledig in het teken van gezondheid, veiligheid & welzijn. Samen bieden deze twee beurzen een totaal aanbod voor veilig onderhoud!

Bezoekers en exposanten kijken uit naar Maintenance 2022

De resultaten van ons kwalitatieve onderzoek onder ruim 100 potentiële bezoekers van Maintenance Gorinchem waren uiterst positief! Van de respondenten geeft 75% aan te bezoeken met de juiste veiligheidsmaatregelen. 

Natuurlijk bezoeken
54%
Bezoeken met de juiste veiligheidsmaatregelen
21%
Ik wacht nog even af
17%
Alleen als ik moet, ik ga minder events bezoeken
8%

Aftermovie Maintenance 2018

"Maak kennis met de techniek van vandaag en de techniek van de toekomst."

"Verzorgde beurs met veel interessante bezoekers en nieuwe contacten."

"Exposanten en bezoekers vinden elkaar op de beursvloer onder optimale omstandigheden."

Scroll naar top