Wij maken uw deelname “Easy”

Wij maken uw deelname 'Easy'

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren. Ook het in contact komen met prospects en klanten om ‘easy’ uw zaken te doen. Bent u exposant tijdens Maintenance dan hoeft u zich alleen maar druk te maken om uw eigen doelen van de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Wat kunt u verwachten van de service die Easyfairs u als exposant biedt?

  • Easyfairs is als eventorganisatie gastheer voor de bezoekers van Maintenance. Als exposant wilt u zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens uw beursdeelname en daar moet u volle focus op hebben. Daarom neemt de organisatie van Maintenance zo veel mogelijk voor u uit handen zodat u kunt focussen op uw doelstellingen.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door u te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.
  • U maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar uw deelname. Zij delen graag hun kennis om de waarde van uw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om uw stand nog beter aan te laten sluiten op uw wensen. De teamleden van Event Services helpen u voor en tijdens de beurs. Onder andere door middel van het standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.

Alle service-onderdelen op een rijtje

  • De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot uw beschikking en helpen u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.
  • Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.
  • Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.
  • Voldoende parkeergelegenheid voor u én uw relaties op onze parkeerplaats.
  • Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Maintenance u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep ontmoet tijdens het event.
  • Gratis Uitnodigingsservice: 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt.
Scroll naar top