My Easyfairs

My Easyfairs

In My Easyfairs vormt u uw persoonlijke bedrijfsprofiel, waarop u voor de beurs al zichtbaar bent. Ook kunt u hier alle documenten vinden die u helpen met de voorbereiding, waaronder het standhoudershandboek. Via My Easyfairs kunt u ook gemakkelijk bestellingen plaatsen ten behoeve van uw stand.

Hoe werkt het?

Als deelnemer ontvangt u van ons een e-mailbevestiging van uw inschrijving voor de beurs, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met uw bedrijf. Zij klikken op uw bedrijfsnaam en vinden zo uw bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheert u zelf via My Easyfairs. Informatie die u plaatst over uw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers teruglezen op de beurswebsite. Het is dan ook aan u hoeveel informatie u deelt met bezoekers van de website. 

TIP:

Hoe uitgebreider u uw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie u over uw eigen organisatie deelt voorafgaand aan het event. Zo bereikt u al voor uw daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.

Scroll naar top