Ik ben exposant

Mijn deelname promoten

Mijn deelname promoten

In aanloop naar de beurs zorgen wij er samen met u voor dat we kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekken. Om uw deelname aan de beurs kenbaar te maken binnen de markt bieden wij u allerlei tools aan om via diverse kanalen Maintenance te promoten en het tot een nog groter succes te maken!

Marketingmaterialen

Door op onderstaande button te klikken kunt u diverse marketingmaterialen downloaden.  De map bevat op dit moment alleen het beurslogo in verschillende formaten. Gebruik het logo op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer uitingen die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mailhandtekening of op social media. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de website of de registratieportal.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang u in november een promotiepakket met daarin uitnodigingen die u kunt gebruiken om uw relaties nogmaals te attenderen op uw deelname en een bezoek aan de beurs.

Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via de registratielink. Deze link vindt u op deze pagina wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houdt deze pagina dus goed in de gaten. U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Scroll naar top