Hoe de beurs te promoten

Mijn deelname promoten

In aanloop naar de beurs zorgen wij er samen met u voor dat we kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekken. Om uw deelname aan de beurs kenbaar te maken binnen de markt bieden wij u allerlei tools aan om via diverse kanalen Maintenance te promoten en het tot een nog groter succes te maken!

Marketingmaterialen

Door op onderstaande button te klikken kunt u diverse marketingmaterialen downloaden.  De map bevat op dit moment alleen het beurslogo in verschillende formaten. Gebruik het logo op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer uitingen die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mailhandtekening of op social media. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de website of de registratieportal.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen en de uitnodigingsservice, ontvangt u van ons een doosje losse kaarten. Deze kaarten kunt u persoonlijk uitdelen binnen uw netwerk.

Wij werken voor onze bezoekerscampagne samen met verschillende mediapartners. Onze hoofdmediapartner Proces Media, uitgever van het vakblad MB Maintenance, kan uw beurspresentie kracht bij zetten via promotie in het magazine MB Maintenance via de beursvoorbeschouwing, de website, nieuwsbrieven en social media, zodat u meer bezoekers naar uw stand trekt.

Ook biedt Proces Media u een vroegboekactie voor het beursmagazine, dit magazine zal voorafgaand en tijdens de beurs uitgedeeld worden aan alle bezoekers. Als u vóór 1 februari 2020 een advertentie afneemt, ontvangt u 30% korting! 

Heeft u interesse in extra zichtbaarheid op de website van MB Maintenance en/of wilt u ook graag een advertentie afnemen voor het beursmagazine, neem dan contact op met Proces Media: sales@procesmedia.nl | 0297 223462

Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via uw persoonlijke registratielink. Deze link vindt u in uw My Easyfairs profiel. Lees hier hoe u de registratie link bijvoorbeeld achter uw emailhandtekening kunt plaatsen.

Scroll naar top