Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

SPM Instrument

SPM Instrument

Over ons

SPM Instrument AB is marktleider in condition monitoring technologie. We hebben al bijna vijftig jaar verschillende industrieën wereldwijd voorzien van high performance condition monitoring oplossingen en we zijn zeer gepassioneerd in wat we doen. De focus van SPM ligt op betrouwbaarheid en onderhoud door het ontwikkelen van wereldklasse producten – dat maakt ons onderscheidend.
Apparatuur voor iedere applicatie en monitoring behoefte
Als full-range leverancier ontwikkelen en verkopen wij uitsluitend de technologie om complexe machines te meten, analyseren en presenteren. Dankzij onze innovatiekracht kunnen onze klanten de meest efficiënte conditie monitoring oplossingen ter wereld toepassen.

Naast geavanceerde meettechnieken, omvat onze productlijn alles van opnemers, transmitters en bekabeling tot aan krachtige online en draagbare instrumentatie en software, evenals methoden en producten voor correctief onderhoud, zoals laser asuitlijningen en balanceer opdrachten.

Onze toonaangevende, intilligente condition monitoring oplossingen vormen een uitstekende basis voor een pro-actieve onderhoudsstrategie, geïntegreerd in hedendaagse onderhoudsactiviteiten biedt het een totaalbeeld van de status van kritische machines. Onmiddelijk wordt de conditie gepresenteerd met groen – geel – rood indicatie voor direct inzicht in probleemgebieden van uw machines.

Ongekende pre-warningtijden met HD technologie

Wij zijn de uitvinders van de ultra-efficiënte HD condition monitoring technologiën. Ongeëvenaard lange pre-warningtijden worden afgegeven door middel van foutdetectie in een zeer vroeg stadium, waarmee onderhoud en reparaties ver vantevoren zijn in te plannen wat resulteert in minimale onderbreking van het productieproces. Complex of eenvoudig, onze HD technologiën hebben de power om uw betrouwbaarheidsproblemen op te sporen en aan te pakken.

Gekwalificeerde opleidingen bij de SPM Academy
Ons opleidcentrum SPM Academy biedt gestandaardiseerde cursussen en op maat gemaakte training voor medewerkers met ieder niveau welke betrokken zijn bij condition monitoring, waardoor ze bekwaam worden en continu geüpdate zijn met de nieuwste ontwikkelingen van onze producten en technologiën. Wij zijn een geaccrediteerde Mobius Institute Training partner, welke ISO gecertificeerde I-III trillingsanalyse trainingen biedt met certificering, evenals SPM gecertificeerde Condition Monitoring Analyst cursussen.

Wereldwijd aanwezig
Het hoofdkantoor, de R&D afdeling, de productie en het opleidingscentrum van SPM zijn gevestigd in Strängnäs, Zweden. De SPM Groep bestaat uit meer dan 220 toegewijde professionals. 80 hiervan werken op het hoofdkantoor en in de fabriek in Zweden. Ons hooggekwalificeerde wereldwijde netwerk van verkoop- en servicemedewerkers – welke meer dan vijftig landen omvat – is er om uw onderhoudsafdeling te ondersteunen en u te helpen met de optimalisatie van uw conditon monitoring oplossing.

Producten

Nieuws

Vacatures

Technical Support Engineer

SPM Instrument is de specialist op het gebied van high tech online en portable meetsystemen voor conditiebewaking en trillingsanalyse op roterende machines.

De afdeling Technical Support is verantwoordelijk voor een grote diversiteit aan werkzaamheden, zoals engineering, implementatie en in bedrijfstellen van meetsystemen, uitvoeren en analyseren van trillingsmetingen en rapportages en het ondersteunen van onze klanten. Onze werkzaamheden vinden plaats in zowel binnen- als buitenland

Je doel is een netwerk van tevreden klanten op te bouwen en te onderhouden. Deze klanten komen bij SPM Instrument terug omdat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken over ongewenste stilstand van het machinepark. Ze kunnen vertrouwen op een continu productieproces door betrouwbare conditiebewaking. Dit doel bereik je met een combinatie van service gerichtheid en technisch advies.

Vacatureadvertenties bekijken »

Junior Sales Engineer

SPM Instrument is de specialist op het gebied van hightech online en portable meetsystemen voor conditiebewaking en trillingsanalyse op roterende machines.

Je doel is een netwerk van tevreden klanten opbouwen. Deze klanten komen bij jou terug omdat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken over ongewenste stilstand van het machinepark. Ze kunnen vertrouwen op een betrouwbaar productieproces door betrouwbare conditiebewaking. Dit doel bereik je door ondersteuning te bieden aan onze Sales- en Service engineers. Je bent een belangrijke spil binnen ons bedrijf en verricht zowel technische als commerciële werkzaamheden zoals: telefonische support, het maken van offertes, marketing ondersteuning, website beheer, maken en verzenden van nieuwsbrieven, calibratieopvolging en contact met onze relaties.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top