Sigga Technologies

Sigga Technologies

Over ons

Sigga is een wereldwijd softwarebedrijf en leider in het EAM-segment. Al 20 jaar ondersteunen we bedrijven in hun digitale transformatietrajecten. We zijn opgericht door top EAM-consultants, met een diep begrip van de problemen en behoeften in de sector. We werken nauw samen met onze SAP-klanten om hun uitdagingen te overwinnen en hun activiteiten te optimaliseren.

Bij Sigga investeren we honderdduizenden uren per jaar in interne training, beveiliging, compliance en SAP-certificeringen, plus onderzoek en ontwikkeling om software en mobiele apps te leveren die eenvoudig te implementeren, eenvoudig te integreren met SAP en te onderhouden zijn. Deze investering zorgt ervoor dat we op de hoogte kunnen blijven van de steeds veranderende technologische vooruitgang om u naadloze ervaringen van de hoogste kwaliteit te bieden.

Onze best-in-class EAM-producten zijn klaar voor complexe bedrijfs- en integratiescenario’s en voor grote hoeveelheden gegevens die inherent zijn aan onderhoudsworkflows. Van onderhoudsplanning, planning en dagelijkse uitvoering tot magazijn- en voorraadprocessen, we staan ​​klaar om uw behoeften te ondersteunen om kritieke aspecten van uw fabrieksactiviteiten te digitaliseren.

Met compromisloze integriteit hebben we onze klanten altijd op de eerste plaats gezet, wat heeft geleid tot langdurige, stabiele partnerschappen met grote klanten in meer dan 14 activa-intensieve industrieën over de hele wereld.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top