Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Ruwac Nederland

Ruwac Nederland

Over ons

Ruwac Industriesauger is de grootste fabrikant van explosieveilige industrie stofzuigers ter wereld en heeft productiefaciliteiten in Duitsland, VS, Thailand en Rusland. Wij opereren voornamelijk in een B2B-markt en dragen bij aan een stofvrije werkomgeving voor elke industrie. Onze ATEX uitgevoerde machines garanderen 100% veiligheid op de werkvloer en zijn geschikt voor continu toepassing in product installaties. Ruwac Nederland verzorgt tevens een uitgebreide ATEX-keuring, waar onder andere een NEN 3140 keuring is ingesloten. Ons werkgebied is heel Nederland en onze reactietijd is uitermate kort. Ruwac Nederland is opgericht in 1992 en sinds 1994 alleenvertegenwoordiger voor Ruwac Industriesauger GmbH. Oprichter Michael van Helsdingen is al sinds 1982 werkzaam in de industrie stofzuiger branche. Hij is gedreven om deze ervaring te delen met anderen.

Na ruim 30 jaar ervaring in de lucht- en reinigingstechniek leveren wij nu via www.ozonmachines.nl ook ozongeneratoren van Ecozone Technologies. Ecozone heeft haar reputatie over de hele wereld verworven door geavanceerde ozongeneratoren te leveren met extreem hoge kwaliteits- en prestatienormen. Ecozone ozon machines verwijderen in no time slechte lucht en doden bacteriën, virussen en schimmels volledig.

Nieuws

Vacatures

Ruwac is op zoek naar een technisch accountmanager… Met kans op deelname in de onderneming!

Ben jij een ondernemende verkoper met de ambitie om iets op te bouwen voor de lange termijn? Bezoek jij graag klanten en maak je snel contact? Ben jij in staat om machines te verkopen en om klanten te voorzien van technisch advies? Ben jij bereid om te leren en wil jij expert worden in dit technische vak?

Wij bieden jou de kans om te groeien en zelfs de optie om partner te worden in onze onderneming.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top