Lamers System Care B.V.

Over ons

Lamers System Care is een leverancier van Ultrasoon Anti-Fouling systemen. LSC fungeert als adviseur en leverancier van producten/diensten die zorgen voor een vermindering in onderhoud, brandstof en operationele kosten voor klanten in de industriële sector.

Scaling en biofouling kunnen leiden tot verstopping van proceswater- en ongezuiverde zeewatersystemen, wat een aanzienlijke impact heeft op de operationele efficiëntie. Verstopte leidingen zorgen voor minder output en regelmatig onderhoud. De extra stilstand van de productie in combinatie met de directe schoonmaakkosten zijn kostbaar. Deze problemen zorgen ervoor dat de industrie worstelt met het bedenken van een structurele oplossing om vervuiling effectief te bestrijden.

Het Ultrasoon Systeem is een duurzaam en milieuvriendelijk systeem dat scaling en fouling tegengaat. Het systeem produceert meerdere uitbarstingen van ultrasone energie in een reeks gerichte pulsfrequenties. Deze pulsen worden uitgezonden door het materiaal waaraan de transducer is bevestigd. Het ultrasoon geluid produceert een patroon van afwisselende positieve en negatieve druk op het oppervlak van het materiaal. Microscopische bellen worden gecreëerd tijdens de negatieve cyclus en gecomprimeerd tijdens de positieve cyclus. Hierdoor ontstaat zowel stabiele als onstabiele cavitatie.

Fouling:
Deze microscopische cavitatie heeft een reinigende werking die eencellige organismen vernietigt. Door de vorming van deze laag te verstoren, wordt het een veel minder uitnodigende leefomgeving voor grotere organismen om zich te vestigen, zoals mossel- en zeepokkenlarven.

Scaling:
De gecreëerde cavitatie verstoort de vorming van kalkaanslag. Dit voorkomt verstopping van leidingen.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top