Hiltra Barneveld BV

Hiltra Barneveld BV

Over ons

Hiltra Barneveld BV is al 40 jaar prominent aanwezig op de Europese markt als producent van niet-brandwerende en brandwerende opslagsystemen voor gevaarlijke (ADR) stoffen. Hiltra ontwikkelt en levert alle mogelijke oplossingen voor de opslag van gevaarlijke stoffen conform de PGS 15 richtlijn.

Naast opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen worden onze, veelal betreedbare geïsoleerde en/of brandwerende ruimtes tevens ingezet als technische installatieruimte zoals bijvoorbeeld: pompinstallaties, brandblussystemen, kleppenhuizen, waterbehandeling, koelruimtes, spuitapparatuur en doseerruimtes. We bouwen deze installatieruimten op maat, maar bieden ook standaardoplossingen.

Wij bieden u een evenwichtige en slagvaardige organisatie waarin volwaardige afdelingen worden bezet door servicegerichte en goed onderlegde medewerkers die, door jarenlange ervaring en kennis, door en door vertrouwd zijn met de advisering en vervaardiging van opslagsystemen volgens de meest recente bouw- en milieuwetgeving.

Met 40 jaar ervaring en know-how in de productie van hoogwaardige opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen, bieden wij u de garantie op een werkbare en vooral bedrijfszekere oplossing afgestemd op uw situatie. Deze garantie wordt nog een extra onderstreept door onze product- certificering en behaalde brandtestprocedures volgens de voorschriften vermeld in de PGS 15 richtlijn.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top