EL-CON Powergrid Solutions B.V

Over ons

EL-CON , of Powergrid Solutions B.V. is al meer dan 50 jaar specialist in het vervaardigen en leveren van elektrotechnische verbindingen. EL-CON gevestigd te Wateringen heeft zich ontwikkeld van handelsonderneming tot een belangrijke speler in het toeleveren van complete , montage klare systemen en componenten ten behoeve van hoogspanningsinstallaties, stroomverdeelinrichtingen en industrie.

EL-CON is een belangrijke toeleverancier van prefab aluminium HS busbarsystemen, voorbewerkt montageklaar koperwerk en op maat gemaakte flexibele verbindingen.
Eigen productie is dan ook een zeer belangrijk onderdeel van onze omzet. Voor wat betreft de handelskant van de onderneming heeft EL-CON zich de afgelopen jaren meer en meer gespecialiseerd op de toelevering van unieke , gecertificeerde, producten ten behoeve van ondermeer de spoorwegen. EL-CON beschikt naast gekwalificeerd personeel over EHRT CNC machines voor het snel en acuraat ponsen en buigen van koper en aluminium voor allerlei soorten toepassingen.

Tevens levert EL-CON middenspanning materialen van uit eigen voorraad en stelt die naar behoefte van de klant samen. Daarnaast leveren wij in Nederland aan de industrie eindsluitingen, moffen en stekereindsluitingen.

We hebben ons de afgelopen jaren meer en meer toegelegd op die gebieden waarin we denken te excelleren, namelijk in het vervaardigen van elektrische verbindingen voor hoog-, midden- en laagspanning en het leveren van de hierbij behorende producten.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top