CS Instruments Benelux B.V.

CS Instruments Benelux B.V.

Over ons

CS Instruments staat voor bewezen en innovatieve meettechnologie voor perslucht en gassen bij dochterondernemingen en distributeurs over de hele wereld. Gespecialiseerd in debietmetingen, dauwpuntmetingen en lekkagemetingen biedt de product catalogus van CS Instruments u alles wat u nodig heeft om debiet, dauwpunt en kwaliteit te meten met alle accessoires die nodig zijn voor de beste resultaten.

Alle producten worden ontwikkeld, geproduceerd, onderhouden en gekalibreerd in Duitsland op een van onze productie locaties in Tannheim of Harrislee.

CS Instruments investeert continu in de bijscholing van haar medewerkers en in moderne kalibratie systemen voor dauwpunt / drukdauwpunt en debietmeting. Deze voortdurende investering is de basis voor het onderzoek, de ontwikkeling en de daaropvolgende realisatie van nieuwe productideeën in Duitsland.

Om deze redenen kunnen we terecht beweren dat CS Instruments al jaren tot de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van meettechnologie voor perslucht en gassen behoort.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top