BRAND TS

BRAND TS

Over ons

BRAND TS Levert speciale gereedschappen en apparatuur voor de industrie.
Verhuur, Verkoop, Service en Training.

Machining gereedschappen voor diverse bewerkingen op locatie
Vlakdraaien van flenzen
Vlakken van pomp-, motorfundaties, etc.
Vlakfrezen
Centerloos rondslijpen van loopringen en trommels
Inlinekotteren

Assemblage – montage gereedschappen van 0,3 tot 78625 nm
Zoals hydraulische, lucht en elektrische momentsleutels, krachtdoppen, hex reducers inserts, tegenhoud sleutels, bolt tensioners, Induction tightening system, en hydraulische moeren splijters.

Cylinder demontage, montage en reparatie bank
5 verschillende types van alleen de zuigerstang moer demonteren of het alleen uit elkaar trekken tot het hele proces van demonteren tot het weer monteren en testen tot 200, 300 of 500 Bar. De bank heeft de mogelijkheid om de moer met een kracht tot 130.000 Nm los te draaien.
Er zijn diverse manieren hoe de moer versleuteld wordt van zeskant tot 2, 3 of 4 gaten aan de buitenkant of 2 gaten aan de voorzijde, alles is (standaard) mogelijk. Dit is ook voor de cilinder los te draaien als dit niet met een gewone boutverbinding is.

Laser uitlijn – meetsystemen, digitale waterpassen en meetservice
O.a. rechtheid, vlakheid, waterpas, line bore centerlijn, flensmeting, parallelliteit, interferometrie, digitale machine waterpas, as koppeling, wals of cilinder profielmeting, poelie onderhoud, 3 D scanning, lijnlaser, kruislaser en dot lasers. Uitvul producten zoals shims RVS uitvulplaten en Epocast epoxi ondervulling.

Inductie verwarming apparatuur
Lager en of andere producten te verwarmen maar ook NIR, Near Infrared verwarming systemen. Wij bieden een op maat verwarmings oplossing.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top