Blok Gouda B.V.

Over ons

Energiebesparing is al jaren een belangrijk onderwerp in de industrie. Technologische innovaties leveren een belangrijke bijdrage aan duurzame oplossingen voor industriële bedrijven. Door techniek op een slimme manier in te zetten in bedrijfsprocessen worden kosten bespaard en het milieu minder belast.

Blok Gouda is specialist in alle soorten condenspotten en condensaatafvoer. Industriële bedrijven gebruiken deze condenspotten in hun installaties. Goed werkende condenspotten zorgen niet alleen voor een soepel, maar ook een energie-, grondstof- en kostenbesparend proces. Blok Gouda adviseert en levert aan klanten zoals raffinaderijen, chemische-, farmaceutische- bedrijven en de voedingsindustrie. Met onze topproducten en -diensten en dragen wij bij aan een duurzame werking van industriële installaties.

Blok Gouda oriënteert zich in de ontwikkeling van haar producten sterk op de optimale werking en de levensduur van condenspotten. We ontwikkelen en produceren condenspotten in eigen beheer en kiezen daarbij voor duurzame materialen en processen. Zo zorgen we voor een circulair proces: van productie tot recycling. Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk.

Om een perfect productieproces te realiseren, is samenwerking tussen onze klanten (de industriële bedrijven) en ons als specialist van cruciaal belang. Alleen samen komen we tot oplossingen op maat. Bij Blok Gouda zien wij onze klanten als partners en gaan we samen voor het beste resultaat. Dat is meer dan passende producten, daar horen ook adviezen bij. De stoom/condensaat-installaties waarin onze producten worden toegepast, zijn immers van cruciaal belang voor onze klanten in de industrie. De industriële processen zijn voor een goede werking afhankelijk van onze onderdelen. Of het nu gaat om processen in de raffinage, chemie, voedingsindustrie of elektriciteitscentrales: zonder stoom geen productie. En dit productieproces moet niet alleen draaien, maar ook veilig, gezond en duurzaam zijn. Daarin zijn de professionals van Blok Gouda getraind en zij focussen in hun werk ook continu op deze aspecten van het bedrijfsproces.

Bij Blok Gouda hebben wij de ervaring, de kennis en het vakmanschap om onze klanten complete service te bieden. Onze geschiedenis gaat terug tot 1946 en dankzij onze voortdurende ontwikkelingen zijn wij ook nu, vandaag de dag, een innovatieve specialist die luistert naar en meedenkt met onze klanten. Blok Gouda combineert zo ervaring met innovatie in een optimale werking van installaties.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top