Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Aerzen Rental Solutions

Aerzen Rental Solutions

Over ons

Aerzen Rental is uw leverancier in verhuur van olievrije en elektrisch aangedreven Blower en Compressor huuraggregaten, uw experts in tijdelijke 100% olievrije luchtoplossingen (Klasse 0).
Onze complete huurunits dekken het volledige drukbereik van vacuum (-700 mbar) tot perslucht (10 bar) af.

Altijd bereikbaar voor diensten en levering:
24/7: +31 (0) 88 9100 000

Eén telefoontje naar onze 24/7 hotline volstaat om een noodplan in werking te stellen. In heel Europa hebben wij depots van waaruit wij in no time een oplossing verzorgen. Overal waar continuïteit cruciaal is, kunt u 24 uur per dag en zeven dagen per week een beroep ons doen.

Efficiënte systemen:
• Mobiele (Blower) aggregaten, 100% olie vrije lucht (Klasse 0)
• Debiet: 120 − 5.600 m3/h | Druk: -700 – 11.000 mbar
• Stroomvoorzieningen en leidingsystemen
• Koelers, luchtdrogers, transformatoren en meer
• Razendsnelle installatie door Aerzen Rental monteurs.
• Inzetbaar als bypass en voor closed-loop systemen

100% olievrije huuraggregaten
voor lucht en neutrale gassen zoals N2

Onderhoud:
Het plannen van onderhoud, preventief onderhoud, renovatie of systeemaanpassingen blijft een lastig en moeilijk proces. Aerzen Rental ondersteunt en ontzorgt u met diverse rental aggregaten/machines variërend in volume van 120 – 5600 m3/h en in druk van -700mbar tot 11000mbar en natuurlijk 100% olie vrije lucht.

Shutdown:
Elk luchtsysteem krijgt ooit te maken met een shutdown. Soms gepland voor onderhoud of installatiewijzigingen en soms ongepland door een defect of calamiteit. Toch hoeft dit nooit een shutdown van uw productieproces te betekenen. De oplossing is even praktisch als doeltreffend. Waar uw luchtsysteem buiten werking is, kan in zeer snelle reactie tijd een mobiele huurunit – tijdelijk of langdurig, via lease of contracting – worden geplaatst

Wij kunnen met ons leidingwerk, diverse componenten en aansluitmogelijkheden onze machines aansluiten op die van u door het creëren van een bypass of met een closeloop systeem, waarmee u het transport van neutrale gassen (zoals stikstof) regelt. Wij vertellen u er graag meer over.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top