Remondis Aqua BV / Copier Water b.v.

Remondis Aqua BV / Copier Water b.v.

Over ons

Remondis Aqua is specialised in efficient operating of (waste) water treatment plants. Besides that we are able to realize a revamp of the plant including the necessary investments.

Copier Water offers total solutionsfor all your issues concerning local or decentralized water purification. From advice and design to realization and management, service and maintenance. Modularly contructed, multiple additional technologies. Both transportable and temporary installations.

Vacatures

Werkvoorbereider

Copier Water
Copier Water is uitgegroeid tot toonaangevend ingenieurs- en projectenbureau. Met duizenden systemen in beheer en dagelijkse behandeling van veel verschillende soorten vraagstukken, van klein tot groot en eenvoudig tot complex. Of het gaat om de inzameling en behandeling van water afkomstig uit de horeca-, recreatie- of industriële locatie. Wij zijn de betrouwbare partner en adviseur in het leveren van totaaloplossingen waar je geen omkijken naar hebt. Het is onze missie om te werken aan optimale oplossingen voor afvalwater vraagstukken, vanaf initiatieffase tot het uiteindelijke beheer en onderhoud. Door groei van de organisatie en ter versterking van onze vestiging zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van: Werkvoorbereider in Ermelo.

Vacatureadvertenties bekijken »

Projectleider

Copier Water is uitgegroeid tot toonaangevend ingenieurs- en projectenbureau. Met duizenden systemen in beheer en dagelijkse behandeling van veel verschillende soorten vraagstukken, van klein tot groot en van eenvoudig tot complex. Of het gaat om de inzameling en behandeling van water afkomstig uit de horeca-, recreatie- of industriële locatie. Wij zijn de betrouwbare partner en adviseur in het leveren van een totaaloplossing waar je geen omkijken meer naar hebt. Het is onze missie om te werken aan optimale oplossingen voor afvalwater vraagstukken, vanaf de initiatieffase tot het uiteindelijke beheer en onderhoud, en alles er tussenin. Door de groei van de organisatie en ter versterking van onze vestiging zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van: Projectleider.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top