Pragma / CMS Asset Management

Over ons

Als organisatie bent u gericht op uw kernactiviteiten. Maar hoe zit het met de assets die het mogelijk maken om uw producten en diensten te leveren? Zonder goed onderhoud kunnen deze falen – met alle gevolgen van dien. Hier speelt Pragma een rol. Wij zorgen voor uw assets zodat u zich kan focussen op uw kernactiviteiten.

Onze ingenieurs en consultants werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en zij combineren deze inzichten met onze ‘roadmap’ voor het beheren van assets. Zij ontwikkelen en bewaken assetmanagementstrategiën. HSSE vormt een integraal onderdeel van het werk dat we voor klanten doen.

Pragma heeft op 1 oktober 2019 het Nederlandse assetmanagementadviesbureau CMS Asset Management overgenomen. CMS is gespecialiseerd in adviesdiensten met betrekking tot onderhoud- en assetmanagement in Nederland.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

cultuur-team-asset-management-5

Starters binnen assetmanagement

Maak binnen CMS Asset Management een vliegende start en ontwikkel jezelf op assetmanagement, onderhoudsmanagement én persoonlijk vlak! Wij vinden dat assetmanagement verder gaat dan techniek, processen en systemen. Het vak van consultant leer je niet op school, maar in de praktijk. Wij zijn op zoek naar gedreven starters met passie voor onderhouds- en assetmanagement.

Per 1 oktober 2019 is CMS Asset Management overgenomen door Pragma. Samen hebben wij ambities. En daarom zoeken wij nieuwe collega’s!

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top