Des-Case / RMF Systems BV

Over ons

Des-Case is een wereldwijde leverancier van oplossingen waarvan de producten de levensduur van industriële smeermiddelen verlengen door de olie schoon en droog te houden. Dit gebeurt vanaf het moment dat deze bij u aankomt en wordt opgeslagen in uw faciliteit, tijdens het transport en de behandeling, en tijdens het gebruik op uw apparatuur.

Door de levensduur van de smeermiddelen te verlengen, bedient Des-Case zijn klanten met toonaangevende, innovatieve producten en diensten die de algehele betrouwbaarheid van de apparatuur verbeteren en de productiviteit en winstgevendheid verhogen.

40% van een typisch onderhoudsbudget kan worden beïnvloed door smeergerelateerde storingen. Met beluchters, transporteren van olie, filtratie, conditiebewaking, smeringstraining en -advies, heeft Des-Case de totaaloplossing om u te helpen bij het bereiken van “Best Practice”op het gebied van smering.

RMF Systems is een merk van Des-Case Corporation, de geregistreerde filtratietechnologie wordt in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top