In Control met OrangeBrush

Beschrijving

In OrangeBrush komen meer dan 100 jaar kennis en ervaring samen. Dit heeft geresulteerd in een premium lijn non-food schoonmaakproducten gemaakt van gerecycled, lichtgewicht materiaal. Zowel het kunststof als de vezels bestaan uit gerecycled materiaal. De producten garanderen een perfect schoon eindresultaat en gaan veel
langer mee dan traditionele schoonmaakmaterialen.

OrangeBrush wordt vervaardigd in exclusieve samenwerking met FBK®. Het Deense kwaliteitsmerk ontwikkelt al sinds 1887 reinigingsgereedschap. Waar FBK® zich richt op food, bedient OrangeBrush de non-food industrie. OrangeBrush wordt onder andere gebruikt in de volgende markten: Carwash, (Petrochemische) industrie, Transport & automotive, Scheepvaart, Schoonmaakbedrijven, Landbouw, Constructie en Non-food Retail.

OrangeBrush wordt vervaardigd door FBK®. De producten bestaan uit hoogwaardig gerecycled materiaal, afkomstig van het restafval dat vrijkomt bij de productie van hygiënisch borstelwerk. Hiermee zetten we een belangrijke stap in de richting van het gebruik van minder nieuwe grondstoffen en dragen we bij aan de circulaire economie.

Zowel het kunststof als de vezels bestaan uit gerecycled materiaal. Het kunststof zelf bestaat voor 98% uit gerecycled materiaal. Slechts 2% bestaat uit inkt.

Wij helpen je bij het organiseren en optimaliseren van de werkplek volgens de 5S-methode en LEAN Management. Wij bieden een totaaloplossing, waarmee alle stukjes op de juiste plaats vallen. Letterlijk én figuurlijk.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top