Een revolutie in reiniging, de BEbelt transportbandenreiniger.

Beschrijving

De beste keuze voor de voedingssector; BEbelt voor maximale hygiëne en tijdsbesparing.

Een revolutie in het reinigen van transportbanden bij de productie van levensmiddelen: onze Duitse collega BEAM GmbH uit Altenstadt heeft het eerste mobiele bandenreinigingssysteem ter wereld met geïntegreerde voorreinigingseenheid ontwikkeld. De zogenaamde BEbelt is een uitbreiding op de HACCP-gecertificeerde BlueEvolution XL+ stoomstofzuiger en werkt absoluut vrij van chemicaliën. De 40 cm brede stoom- en afzuigeenheid kan individueel in het roestvrijstalen frame worden aangepast en verplaatst, zodat zelfs transportbanden met een breedte tot 120 cm gemakkelijk kunnen worden gereinigd. In samenwerking met partners uit de voedingsmiddelenindustrie heeft BEAM de BEbelt zodanig ontworpen dat deze zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van de transportbanden kan worden geïnstalleerd.
Net als de Blue Evolution XL+ is de BEbelt volledig mobiel, zodat het binnen een paar minuten in de productieomgeving kan worden gebruikt om compleet verschillende transportbanden te reinigen. De nieuwe BEbelt is speciaal ontwikkeld voor de eisen die gelden binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Met de BEbelt kan het schoonmaakpersoneel veel tijd besparen. Tot nu toe zijn er meerdere handelingen nodig voor het reinigen van banden. Met een BEbelt kan in één bewerking, en hygiënischer dan ooit tevoren, worden gereinigd.

Persoonlijk ervaren? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. tel: 0851300910 / www.steamteq.nl

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top