Smart Badge

Maak kennis met de Smart Badge technologie!

U kunt als bezoeker gemakkelijk informatie verzamelen tijdens uw beursbezoek aan Maintenance Gorinchem. Door de ‘’Smart Badge technologie’’ kan u op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die u bij binnenkomst ontvangt. 

De dag na uw bezoek ontvangt u alle informatie van de gescande stands direct in uw mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel in en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar u. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie u kunt verzamelen. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan u dus wel relevante informatie verzamelen. 

Met de komst van de ‘’Smart Badge technologie’’ loopt u daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met uw badge - Het groene licht gaat aan en u hoort een geluid​

2. U ontvangt de dag na de beurs alle verzamelde exposanteninformatie

Uw voordelen

Uw badge is uw virtuele draagtas tijdens uw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

U weet perfect welke stands u bezocht heeft. U ontvangt de dag na de beurs een e-mail met een handig overzicht van uw bezoek.

Geen spam - u ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin u interesse heeft getoond.

U wisselt uw digitale visitekaartje uit met de exposanten die u bezocht heeft.

Scroll naar top