Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Valbeveiligingsplein tijdens Maintenance en Worksafe

De vakbeurzen Maintenance en Worksafe zijn het evenement waar de innovaties rond veilig werken en onderhoud centraal staan. Het valbeveiligingsplein tijdens Maintenance en Worksafe is daarom de plek om samen te komen met specialisten als het gaat om veilig werken. Kedge, Edge en Protect hebben de krachten gebundeld om het totaalpakket van valbeveiliging te voorzien. De keuringsapp van Kedge, Edge en Protect is een innovatieve app die aansluit bij de thema’s van de vakbeurzen. We hebben Kedge, Edge en Protect een aantal vragen gesteld over het valbeveiligingsplein, hun innovatie en kijk op de vakbeurzen.

Wie zijn Kedge/Edge/Protect?

Als specialisten in valbeveiliging hebben we onze krachten gebundeld om zo het totaalpakket van valbeveiliging te voorzien. Met de drie partijen op ons valbeveiligingsplein verzorgen we samen het gehele traject, van installatie tot onderhoud.

Waarom is de keuze gevallen op een deelname aan vakbeurzen Maintenance en Worksafe in Evenementenhal Gorinchem?

Maintenance en Worksafe is een beurscombinatie waar alle specialisten voor veilig werken samen komen. Op het valbeveiligingsplein komen de specialisten voor veilig werken op hoogte samen. Het is dus een mooie kans om nieuwe contacten op te doen.

Welke verwachtingen hebben jullie met betrekking tot de deelname?

We willen graag in gesprek met de markt om te horen waar de uitdagingen en vraagstukken liggen. Omdat we met meerdere partijen samenwerken kunnen we deze vraagstukken gemakkelijk oplossen. Worksafe is hier de geschikte plek voor.

Wat gaan jullie tijdens het event presenteren en hoe draagt dit bij aan het een creëren van een veiligere werkomgeving?

Op het event presenteren we graag hiView. Deze keuringsapp maakt het inspecteren van daken en persoonlijke beschermingsmiddelen eenvoudig. Doordat alles in een online omgeving staat opgeslagen kun je documenten en keuringen gemakkelijk terugvinden. Daarnaast willen we valbeveiligingssystemen als het KEEPR-kabelsysteem en het Kedge Ankerpunt demonsteren. Het revolutionaire ankerpunt is het eerste op de markt met CE-markering. Zonder PBM’s natuurlijk geen goede valbeveiliging. Op onze stand laten we de nieuwste beschermingsmiddelen zien. Alleen met de beste PBM’s kun je veilig werken makkelijk maken.

Wat maakt jullie oplossing/product zo uniek, en in jullie geval, de samenwerking tussen deze drie bedrijven?

Samen sta je sterk. Op ons valbeveiligingsplein heeft iedereen zijn eigen specialisme en daar zit onze kracht. Doordat wij elkaar aanvullen kunnen we vanuit verschillende invalshoeken naar een probleem kijken. Hierdoor leren wij van elkaar en krijgt de klant uiteindelijk de beste oplossingen.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top