Een officiële “GO” voor vakbeurs Maintenance op 1, 2 & 3 december 2020

Het kan u niet ontgaan zijn dat er vanaf 1 juli j.l. “groen licht” is gegeven voor vakbeurzen. Dit betekent dat we een officiële “GO” hebben voor vakbeurs Maintenance in Evenementenhal Gorinchem, op 1, 2 & 3 december 2020.

Veilig zaken doen

De veiligheid en het welzijn van exposanten en bezoekers hebben topprioriteit! Easyfairs heeft diverse maatregelen getroffen op het gebied van reiniging & hygiëne, persoonlijke bescherming & detectie en het waarborgen van fysieke afstand. 

Investeringen zijn meer gewenst dan ooit

De industrie heeft een belangrijke rol in de heropstart én ontwikkeling van de economie. Hierbij zijn investeringen voor de optimalisatie van assets en het onderhoud hieraan meer gewenst dan ooit! Om de uitdagingen van de toekomst te trotseren, is meegroeien met ontwikkelingen immers van belang. Daar komt bij dat een anderhalve meter samenleving ondenkbaar is zonder digitalisering!

Nu de economie weer langzaam op gang komt en uiteindelijk weer volledig opengaat, zullen ondernemers actie moeten ondernemen. Zowel bezoeker als exposant heeft aangegeven vertrouwen te hebben in de maatregelen die getroffen zijn om veilig zaken te kunnen doen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top